Kotan Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 słuchajcie mam pytanie. w tej chwili siedze na węzach 10mm. czy jelsi bym zmienił na jakeis wieksze 12 albo 13 odczul bym jakaś różnicę jeśli chodzi o tempy?? jaka średnice byście najbardziej polecili?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Wielkiej na pewno nie. Jaką masz pompkę / reszte układu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaVkA Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Jeśli nie masz czegoś pokroju mcp655 to nie warto sobie zawracać głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 jak masz pompke ala mcp-655 tez nie warto zawracac sobie glowy :) Wplyw na temperaturymoze nie byc wogole zauwazalny... wszystko zalezy co tam masz w ukladzie za bloki i czy nie masz na przyklad zlaczek kontowych albo innych rzeczy zabijajacych przeplyw. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 pompka to cooltek bloczek na CPU CUB 2 albe bedzie zmiana na D-tek i chlodnica BW Ultimate 123 REV 3. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 zatem wybierz węże jakie najbardziej Ci odpowiadają bo na wydajności zauważalnie nie zyskasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.PaVLo. Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 U mnie dają radę bez problemu Innovatek 8/10, ale będe je wymieniał na 10/13 bo mi się spodobały, minusem grubszych jest to, że do układu potrzeba więcej płynu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 U mnie dają radę bez problemu Innovatek 8/10, ale będe je wymieniał na 10/13 bo mi się spodobały, minusem grubszych jest to, że do układu potrzeba więcej płynu :)Ale teorytycznie więcej płynu = dłuższy czas nagrzewania :D Chociaż przy takiej różnicy średnic to i tak nie ma znaczenia. Różnicy między grubszym a cieńszym wężem nie ma no może jedynie estetyczna ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Ok dzięki za rady :) temat chyba juz mozna zamknąć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...