przeciwnik Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 przedchwilą kupiłem Barracude 7200.7 40 GB i jedna rzecz mnie dołuje :? te co widziałem na internecie są z góry ( tam gdzie jest ta duża biała nalepka ) czarne a moja jest srebrna taka jak barracuda IV . chociaż na nalepce pisze Barracuda 7200.7, ale .... no właśnie czy może to być barracuda IV ze zmienioną nalepką ??? ( w polsce różne cuda i przekręty się dzieją ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 rożne się trafiają. ja np mam B-IV które są czarne... choć nigdzie indziej/później już takich nie widziałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 6 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2003 wystarczy zapuscic HD tacha - po wynikach od razu obczaisz co to za dysk! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...