CzarnyKot Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Witam :-) Poszukuje jakiegos programu do DOBREGO monitorowania temp. procka. Ostatnio sciagnalem last ver. Motherboard Monitora.... Mialem tez zainstalowany soft MSI PC ALERT III.... i tu pokazaly sie pewne roznice.... MB pokazyje temp. procek - 37*C obudowa - 27*C MSI PC Alert III procek - 39-40*C obudowa - 25-26*C <Powyższe temp. po uruchomieniu kompa> Jaki soft bedzie wg. Was odpowiedni......???? jezeli nie soft to moze jakis sprzęt??? Sprzęt.: Płyta MSI K7T266 Pro2 (6380 ver.2.0) , Athl. XP 1500+ o/1900+ , Titan , 512MB , Leadtek GF3 Ti200 175/400 o/201/430 , SB Live 5.1, Pixelview TV, HDD 40GB Barr.IV , DualPowerSupplies 3x300W, Nec24x CDRW, Samsung Combo, ...i kupe wiatraków :-)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Mam m.in. ta plyte glowna i PcAlert III u mnie rowniez przeklamuje (dokladnie +5C dla obu pomiarow). Do monitorowania uzywam SpeedFan'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Wgraj sobie Motherboard Monitor ver.5.1 to chyba najnowsza i po kłopocie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Wgraj sobie Motherboard Monitor ver.5.1 to chyba najnowsza i po kłopocie Oj czy po klopocie to nie wiem ;) ja naprzyklad jeszcze nie odpalilem MM na MSI ;) (KT3Ultra ARU oraz K7T266Pro2) totalnie sie sypie, kazda wersja. Dziwne ale tak mam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 A CPUCool ?? On tez monitoruje temp. procka. Przy okazji mozesz sie pobawic, czym innym ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ja uzywam MBM5 i VIA Hardware Monitor. Wyniki sa identyczne. VIA HM dziala z chipsetami VIA ale nie wiem jak z innymi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...