jackkpl Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Ostatnio kupilem sobie P4 1.6A costa rica. Mam do tego plyte gigabyte 8srx (moze nie najlepsza , ale ma 4 kanalowy dzwiek na sb 128 pci i kosztowala 365 zl). Jestem szczerze zawiedziony , gdyz moj p4 idzie na 141 fsb =2.26 ghz. Jestem pewien ze to nie proc, gdyz nawet nie podnioslem napiecia (1.5 volta , a moge 1.85). Czy ktos z was ma taka plyte , lub inna plyte lecz taki sam problem??? Przy okazji prosze o posty z maksymalnymi wynikami podkrecania i ewentualnie wyniki pamieci z sandry (preferujse wersje 2001). Ja przy asynchronicznym taktowaniu (pamieci na 155 mhz) mam 1267/1266. Przy okazji witam wszytkich forumowiczow (jestem nowy, mam nadzieje ze nie zlamalem za duzo oficjalnych zasad :-). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 Witam. Pomęcz go jeszcze tym napięciem. Może coś pomoże. I przy okazji dla testu wyjmij wszystko z PCI zostaw tylko grafę i zdław pamięci na jak najmniej (np. 1:1 albo 4:3 - FSB:MEM). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 13 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2002 o pci i agp chyba nie musze sie martwic (jest baardzo duzo dzielnikow) i trzymam agp do 75 a pci do 36 , napiecie tez nic nie pomaga, na 1.6 volta 141 fsb , a na 1.85 142 juz nie startuje :-/. Nie wiem co mam poczac. Chyba zadowole sie p4 2.26 ghz , w sumie nie jest najgorzej, ale te 300 mhz wiecej zawsze sie przyda............ ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...