GIBAS123 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 (edytowane) Siemka jest taka opcja zeby kupic boczną pokrywe na bude tzw. mam starą bude i chce sobie kupic BOK który ma okno z PLEXi strona LEWA da sie tak ???? Edytowane 10 Marca 2009 przez GIBAS123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Jeżeli chcesz kupić bok z oknem do obudowy to wymiary muszą się zgadzać. Raczej nie uda ci się kupić. Kup plexi i sam zrób sobie okno w obudowie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIBAS123 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Bo widzisz mi chodzi o coś takiego ale niehce kupowac nowej budy tylko to głupie okno ale da sie tak zrobić ??? Oto mi chodzi : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Albo kupujesz bok z oknem gotowy (mały wybór), albo dajesz swój bok do wycinania (o ile go masz). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIBAS123 Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Mam swój boczek przy budzie ale chciałem go zmodyfikować troszkę. A gdzie takie coś dać gdzie mi mogą takie coś zrobić ?? Mieszkam w Małopolsce w Andrychowie zzizzy jak ci się ten Radek sprawuje be też go kupuje co to masz Sapphire, Ginward'a ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...