bramdok Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 :o Witam...jestem nowy na forum ..i mam pytanko na ile moge podkręcić Althona 2400+ ?? i jaką płyte główną polecacie ? ja mam obecnie MSI ale to bida na maxa :) pzdr Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 ile fabryka dala ps zaraz Cie zgnoja;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Abit nf7(s) rev. 2.0 Epox 8rda(+) Soltek 75frnl (czy jakoś tak :)). A na ile podkręcisz nikt Ci nie powie :P. Tu trzeba wrózki :]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 na ile sie da!!! p.s. nie podales z ktorego tygodnia i z jakiej serii masz proca, nie podales jakies masz pamiatki, mobo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Dajcie chłopakowi spokój, nowy przecież. Wstępną radę dać zawsze można. Co do płyty to wsród użytkowników forum największym uznaniem cieszą się Abit NF 7 rev. 2.0, Epox RDA+ i Asus A7N8X (Deluxe). Trudno wskazać zdecydowanego faworyta, musisz sam zdecydować, która z tych płyt oferuje najpotrzebniejsze ci funkcje. Co do proca to rzeczywiście loteria, ale lepiej jak podasz jego serię. Może uzyskasz 2800+, może 3000+, zależy od płyty, egzemplarza i chłodzenia. A, zapodaj jaki masz cooler. Oczywiście lepiej użyć WC, ale to chyba dla ciebie śpiew przyszłości. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 a ja sie wybije az mi sie nie chce wiezyc ze nikt z was stqarych wyjadaczy tego nie dodał SZUKAJ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Patrz w podpisie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinXP2001 Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 wlasnie na ile sie da.pztrz czy jest stabilny pilnuj temperatury pzredewszystkim jak stabilny to bedzie spoko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 A na ile ja moge swojego prosze powiedzcie mi :twisted: Uwielbiam takie pytania 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::::kyniu:::: Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jak masz hajsik to bierz epox 8rda+ tez se wezme kozak!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...