Pantera Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Chciałabym zapytać o nazwę dobrego freeware'owego programu (najlepiej na licencji GNU) do nawiązywania połączenia modemowego. Chodzi mi dokładnie o to, że posiadam modem, który po pewnym czasie braku komunikacji sam się wyłącza i aby się włączył trzeba by klikać w systemie Windows "Połącz". Potrzebuję programu, który będzie to robił za mnie i łączył po starcie systemu, sprawdzał stan połączenia oraz w przypadku utraty połączenia automatycznie włączał modem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toman Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 autoconnect. Google się kłania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantera Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 autoconnect. Google się kłania. Przetestuję ten program. Szukałam w google, ale nie znalazłam, ponieważ szukałam wpisując po polsku, a nie po angielsku ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Do tego nie trzeba żadnych programów... wystarczy odpowiednio skonfigurować połączenie i dodać je do autostartu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...