Havoc Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Potrzebuję małej pomocy...a w zasadzie ogromnej ;) Siedzę drugi dzień nad jednym ustrojstwem. Opis sytuacyjny: Trafił mi się komputer z uszkodzonym front panelem audio. Przelutowałem wtyczki i jazda...uruchomienie kompa i restart...BSOD 0x07B, znikąd! :/ Wcześniej system pracował bez najmniejszych problemów. Ma ktoś pomysł jak to naprawić? Reinstalacja nie wchodzi w grę, mniej roboty wbrew pozorom będzie z całym dniem szukania info na sieci niż z ponowną konfiguracją systemu. Moje pomysły się już skończyły. Odpieliśmy wszystkie inne urządzenia. Opcje biosu pozmieniane (przed BSOD poszedł na default też z niewiadomych przyczyn), jak ustawienie kontrolera sata z raid na native (chyba to coś dało bo na "raid" nie mogłem systemu nawet postawić na osobnej partycji). Sam już nie wiem i łapę się za głowę :/ Jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...