Marcin_gps Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2003 Zapomnialem zapisac listy sciaganych plikow, przeinstalowalem wina i teraz nie wiem co robic! Mam (Mialem) 7 GB zakolejkowanych plikow, albumy z muza (w polowie sciagniete), giery i Taxi 3 (jeszcze tylko 35 MB zostalo) I co teraz?? Jak rozpoczac sciaganie z miejsca, w ktorym sie skonczylo?? Musi byc jakis sposob! Z gory dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 zaznacz na nowo to co ma sie sciagnac, a to sie juz samo dociagnie, tylko wskaz mu to samo miejsce do ktorego ma sciagac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zapomnialem zapisac listy sciaganych plikow, przeinstalowalem wina i teraz nie wiem co robic! Mam (Mialem) 7 GB zakolejkowanych plikow, albumy z muza (w polowie sciagniete), giery i Taxi 3 (jeszcze tylko 35 MB zostalo) I co teraz?? Jak rozpoczac sciaganie z miejsca, w ktorym sie skonczylo?? Musi byc jakis sposob! Z gory dziekuje za pomoc Jak zachwałes katalog z downloadem ( pliki sciągnięte , niewazne gdzie - na inym hdd, cd , dvd ) , to zrób jak kolega muwi, DC++ wznwi sciąganie A jak nie ( po formacie ?? ) to musisz ssać od nowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal999 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 hmmm malo jest przypadkuuf ze pshestalo sciagac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...