Yorkus Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Mam problem - kupilem karte graficzna Ati Radeon 9100 64 mb ddr ( chyba sapphire - tego nie jestem pewien wyglada identycznie jak sapphire z tym ze zamiast 4 kosci pamieci ma 2 ???)taktowanie (250/460) No i sobie testowalem - wyniki w 3d marku 2001se - bez podkrecania karty 7128 !!!! nie jest to troche zamalo !!! nie wiem o co chodzi , czy to wina tych pamieci ze sa 2 a nie 4 tak jak w orginalnym sapphire ??? moze to jakas podrobka sapphire ? w 4 tescie w 3d marku 2001se - natura mam srednio 23 klatki !!! rozpacz moj komp to Epox 8RDA i Athlon 1,7 @ 2200 mhz ( 11x200) pamieci ustawione na dual chanel - i wynik tylko 7120 ?? Czy taki słaby wynik to wina ze to ta karta to podrobka sapphire na slabszych pamieciach ?? Sterowniki dawalem juz wszystkie i nic to nie pomaga ?? POMOCY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YrC Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 obawiam sie ze kupiles radeona z 64 bitowymi pamiatkami (bylo ostatnio o tym , ktos sie tez nacial ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Uhuhu, takie wyniki w nature to tylko 64bity. Przechlapane. Albo nie przeinstalowales windowsa jak zalozyles ta karte. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 ale 64bity mialy chba tylko r9100L :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefanito Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Yo, no, tak jakby 64bit, dokładnie... a ile masz tak na prawdę tych pamięci? bo u mnie sa cztery po dwóch stronach = 8... to ty masz cheba 2 x2 = 4?? 7100 pkt., to rzeczywiście mało, muj (szafirek 9100) bez łaski robi 8000pkt., i to na zrypanych kościach (ciągle czekam, aż sklep dostanie nowe karty, to mi wymienią moją). zobacz jaki masz czas dostępu do pamięci (ost. 2 cyferki na kostkach), może 5ns??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Poczytaj sobie a wszystkiego sie dowiesz http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=28670 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...