benek Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ...Można też zamówić przez inet...wrecz trzeba zeby goscie mieli podkladke ze sprzedaja po nizsztch cenach :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 ziober: nie można a wogole ich zasilki to sirtec (pomijajac 480 ktora moze sie okazac czyms innym albo jest lekko podkreconym sirteciem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zdecydowałem się 8) wezmę Antec'a TruePower330. Chyba dobrze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 bałdzo dobrze :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hitman Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Wybaczcie mi, ze znowu... :roll: Szukałem, przeczytałem i mam kilka pytań: potrzebny mi zasilacz nie kosztujący zbyt wiele (do 360zł), najlepiej markowy. Co wybrać?: Chieftec 420w df pfc Może enermaxa 353w pfc... O ile wiem enermaxa ma M79 i mate76. pmp ma chyba topowera... Jeśli możecie, to dajcie znać co i jak... PS. nie wiecie, gdzie w Polsce kupic zasilacze Thermaltake? prosze moder'ów o wyrozumiałość.... 8) Chieftec 420W i TYLKO ON :!: Ultra ciche wentyle i doskonale trzyma napiecia. W dodatku 2 lata gwarancji więc jak go spalisz to powiesz, że przykro Ci ale nie wytrzymał i dostanieszs nowy :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...