Gość Gumis1983 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) od kad urzywam cpu-qfan w programie PC PROBE II wywala mi nastepujacy komunikat (foto)wiem ze chodzi o niskie obroty wentylatora czy moznan jakos ustawic aby one nie schodzily ponizej 600RPM Dodam ze predkosc wentylatora na procesoze jest zasilana z zasilacza nie z cpu-fan na plycie i jest ustawine na stalych obrotach 1200RPM tak sie dzieje tylko i wylacznie gdy obroty zejda ponizej 600 i przy wlaczonej funkcji cpu-qfan Edytowane 14 Marca 2009 przez gumis1983 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 (edytowane) Słownik! Podłącz wentylator do zasilacza (moleksa). Poza tym, nie wiem, jak wytrzymujesz 6k rpm. Edytowane 14 Marca 2009 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gumis1983 Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 a jak mozan ustawic obroty tak aby nie schodzily ponizej 600 obrotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...