Adamo12x Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Witam, po wymianie płyty głównej na P35 neo 2 po uruchomieniu kompa wyskakuje mi okienko wyboru systemu operacyjnego mam 2 opcje: 1.Windows xp profesional 2.Windows xp profesional :blink: dlaczego tak się dzieje? :blink: mam na dysku zainstalowany tylko jeden sys operacyjny, mam inne ale na "virtualu" szukałem po opcjach biosu, ale nic nie moge znależc, przy czym jak wybiore tą drugą opcje wyskakuje error ze sys się nie moze zbootowac :unsure: ktoś wie jak to okienko wyboru sys oprecayjnego usunąc? :blink: z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ancient Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Usuń tą drugą linijkę w ukrytym pliku Boot.ini na C: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamo12x Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Usuń tą drugą linijkę w ukrytym pliku Boot.ini na C: :wink: Big THX dziala B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...