Luna Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Wiem że to głupie ale raz se siedziałam na czacie i jakiś szczyl mnie zaczął jechać. No nie jakiś bo z pare latek satrszy odemnie. No więc jak sie na mnie rzucił to mu sie odszczekać musiałam... No i bot mnie wyglebił z czata. I tera moje pytanko...Czy ktoś wie jak ominac tego cholernego bota na czacie ONETu... Wiem nie powinnam wogle po czatach łazić i to jeszcze po to żeby bluzgać ale w tych czasach dziewczyna musi sie jakoś bronić nie...? A umiejętność omijania takich botów sie przydaje(oczywiście tylko w samoobronie:) ) Ten bot reaguje na bluzgi i kickuje ludzi a po którymś tam razie blokuje IP albo nick(nie wiem jak tam dokładnie z nim jest) No mam nadzieje że mi ktoś pomoże. A tak wogle to jestem tu pierwszy raz i jak widać to moj pierwszy post. Hmmm no myśle że se tu dłużej zostane i sie tu bede dobrze bawić :) bo widze że to wasze ForUm dużo ludziów odwiedza :) No więc jeszcze raz prooosze o pomoc z tym botem... Wiem że to może jest niesłuszne tak bluzgać ale...ehhh takie życie :) To podobnie jak z piratami ...nielegalne, okradające państwo ito. itd. a i tak wszyscy to robią..Dobra sie już nie bede rozpisywać więc mam nadzieje że mi pomożecie albo przynajmniej sprubujecie...albo przynajmniej mi sie miło z wami pogada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Jeśli admin tego czata jest facetem to ew. da się załatwić :D jak kobitka no to zonek :) Na tego typu czatach jakie są na onecie to bota z tego co wiem może tylko znieść admin no chyba, że ktoś jest haker no to dla niego keine problem :D BTW: skąd wiesz, że tam będzie ten gościu? Z tego co wiem to tam co 10 min. zmieniają siię ludzie tzn. jak kogoś nie zagadasz to kaplica :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Są programy do tego . Właściwie to tworzone są do tego aby oszukać boty na Direct Connect nie wiem jak to ma się do czata ale mniej wiecej chodzi o to żeby bot cię nie wykrył. TYlko żejest problem bo tego sobie nie można tak ściagnąć z sieci . Takie rzeczy robia już zawansowani programiści (cracerzy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Nie no to bede musiała sie chyba przy jakimś adminie zakręcić żeby dla tego gościa bana dał :D Taaa ale słyszałam że żeby tego bota ominąć to trza stronka z tym czatem na dysk zgrać i tam coś dopiero pokombinować...no ale co tam skombinować trzeba to ja już nie wiem :P No to zastaje mi albo... 1) dać se spokuj i olewać sobie te wiochmeńskie czaty :P 2) zakręcić sie przy jakimś adminie i już tam sie z nim dogadać :) 3) nie męczyć sie z botem i bluzgać np. ty !@#$% albo poj*** kur**jeb** a reszta niech sie domyśla o co chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Najlepsza opcja to opcja nr1. - może nie wszystkie, ale lepiej darować se bo jeszcze zniżysz się do jego poziomu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Nie no to bede musiała sie chyba przy jakimś adminie zakręcić żeby dla tego gościa bana dał :D Taaa ale słyszałam że żeby tego bota ominąć to trza stronka z tym czatem na dysk zgrać i tam coś dopiero pokombinować...no ale co tam skombinować trzeba to ja już nie wiem :P No to zastaje mi albo... 1) dać se spokuj i olewać sobie te wiochmeńskie czaty :P 2) zakręcić sie przy jakimś adminie i już tam sie z nim dogadać :) 3) nie męczyć sie z botem i bluzgać np. ty !@#$% albo poj*** kur**jeb** a reszta niech sie domyśla o co chodzi :) Jak chcesz skopiować to black window jest dobry ale lepiej iść na inny czat np na interie tam jest masa ludzi a kolesia raczej tam nie będzie albo zmień nick Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 zmienić nick...? na inny czat iść...? nieee no toż nie bede od gościa uciekać :) przyjade go innym razem na jakimś prywatnym pokoiku...No tam botów nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 he, ale on moze być kapuś i wspomni coś adminowi i kaplica :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Ja tam osobiście wole IRC wiecej ambitnych ludzi siedzi... na czatach to 90% rozmów zaczyna się od wywiadu.... :P tylko że na iircu ostatnio jakoś dretwo się zrobiło... moze nie na tych kanałach siedze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...