semen18 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jaka wybrac płyte głowna do 500 zl pod Pentium 4 musi miec lan i bys stabilna podczas podkrecania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Abit BH7... ABIT BE7, hehe wiem jestem maniakiem Abita :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 jaka wybrac płyte głowna do 500 zl pod Pentium 4 musi miec lan i bys stabilna podczas podkrecania wszelkiego rodzaju asusy, abity i MSI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semen18 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 a moze jakis gigabyte Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duncan Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2003 W tej cenie IMHO najlepsza będzie BH7. Zobacz recki: 1. TwojePC 2. PCLab.pl Pozdrawiam, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Gigabyte Ga-8PE677 Pro. Albo cos na sisie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 to co mam ja :))) msi 845pe max mozna juz za 400 zl kupic czy nawet ponizej plytka boska nie lubie msi ale ta im sie udala tuyle ze moj proc juz sie nie udal ale trudno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 jaka wybrac płyte głowna do 500 zl pod Pentium 4 musi miec lan i bys stabilna podczas podkrecania każdy będzie ci zachwalał to co ma, najlepiej poczytaj jakieś recenzje i sie sam zdecyduj co będzie dlaciebie najlepszym rozwiazaniem :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2003 Abit BH7... ABIT BE7, hehe wiem jestem maniakiem Abita :DHehe, widać to szczególnie po Twoim podpisie :) Jedyna płyta Abita z której byłem zadowolony to była BH6, później Abit zaczął robić różne kichy (m.in. złej jakości kondensatory elektrolityczne na BE6/BF6 i wielu innych). Dlatego bardzo zraziłem się do tej firmy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
semen18 Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ok thx juz zamublem abita bh7 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Abit BH7... ABIT BE7, hehe wiem jestem maniakiem Abita :DHehe, widać to szczególnie po Twoim podpisie :) Jedyna płyta Abita z której byłem zadowolony to była BH6, później Abit zaczął robić różne kichy (m.in. złej jakości kondensatory elektrolityczne na BE6/BF6 i wielu innych). Dlatego bardzo zraziłem się do tej firmy... Hehe... słuszna uwaga. Płytę którą teraz posiadam, mam w spadku po znajomym (za friko). Złożyłem wiele zestawów na ABICIE i były spoko, fakt ten numer z kondensatorami to niezła wtopa :D Mnie wyjątkowo omijały takie wadliwe egzemplarze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...