czolo7 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Od jakiegos czasu zaczynam zastanawiac sie nad powrotem z wc na ac...i zstanawiam sie jakie chlodzenie cpu wybrac. Mam swoich trzech faworytow i w zasadzie nie wiem ktorego wybrac. - Noctua NH-U12P - Scythe Mugen 2 - Thermalright AXP-140 + Noctua NF-P12 Dodam, ze obecnie cooler pojdzie na socket 775 ale za 2 - 3 miechy na 1366. Priorytetem jest dla mnie wydajnosc oraz cisza :) I tu prosze Was o jakies porady/opinie na temat tych coolerow. Dodam tylko, zeby sie nie sugerowac cena B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwko123 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Bierz Mugena2 :grin: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 A jakies uzasadnienie? Moim faworytem jest ogolnie Noctua ale moze sie myle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 U12P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Noctua :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 noctuna tańsze i cichsze, mugen wydajniejsze droższe ;) Wybieraj , różnica max 2 stopnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 ale to wlasnie Mugen jest tanszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Ja Ci powiem tak, Ja osobiście bym brał mugena, czemu? A no to proste rediatorek mugena jest bardziej "elo", wbić do niego potem wentylator od noctuny i masz cicho i wydajnie... choć kosztem dojedzie do TR IFX-14, a może go weźmiesz :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zajebiste wytłumaczenie xD Brać Noctuę, bo jest cichuteńka i bardzo wydajna przy tym, a w komplecie dostajemy wentyl wart ze 60-70zł. No i jakość wykonania stoi na wysokim poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czolo7 Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Ten TR IFX-14 mi sie wogole nei podoba takze odpada :P Myslalem, ogolnie zeby wziazc Noctue i dokupic drugi wenyl...a nawet jakbym wybral Mugena to i tak bym zmienil wentyl na Noctue :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...