kakadu Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Witam! Chciałbym wyciszyć sobie swój komputer. Na chwilę obecną planuje dokonać takich zakupów: 120 na fanswap w zasilaczu 120 na tylną ścianę 120 na karakorum 92 na dyski twarde Dzisiaj zrobiłem fanswap w zasilaczu. Polagało to na tym, iż przemontowałem wentylator z tylnej ściany do zasiłki i rozpętało się piekło :mur: Po wsadzeniu łapy w obudowę stwierdziłem że temperatura jest wystarczająca do upieczenia kurczaka ;) Niestety piekarnik już mam i jakoś nie widzi mi się wizja posiadania drugiego. Tymczasowo korzystając z taśmy klejącej zamontowałem wentylator z Chiefteca na tylnej ścianie. Jest zimno, ale głośno :( Tego Chiefteca z zasiłki wymieniłem bo zaczął terkotać. Fundusze do 60 zł +/- 10zł. Jakby co mogę zrezygnować z wentylatora z dysków twardych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Acutake'i ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Jesli to fundusze na wszystkie razem, to bierz zephirki :) ponoc acutake sie ostatnio popsul. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) osobiście wymieniałem z zasilaczu na taki Yate Loon D12SM-12 http://www.silentpcreview.com/article695-page2.html#nexus http://www.silentpcreview.com/article739-page2.html Edytowane 22 Marca 2009 przez mensir67pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) Coś podobnego wyciągnąłem z mojego chiefteca. Sprawdzę rano, bo nie chcę budy otwierać. //Edit To jednak inny model Edytowane 23 Marca 2009 przez kakadu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COOLINGpl Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zdecydowanie bierz Zephyry, znacznie lepiej pracują w poziomie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakadu Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Dobra, czyli staneło na Zephyrkach :D Zobaczymy co z tego wyjdzie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...