Skocz do zawartości
wilczek

Nowy bloczek wodny :)

Rekomendowane odpowiedzi

........a szczegolnie p3dzi0r ktory ostatnio duzo gada a malo robi :?

co wy idziecie na wyglad ?? 8O - to gratulacje :? - sadze ze blok powinien dobrze chlodzic - nie jest to moze szczyt techniki frezowania, ale licza sie tutaj CHĘCI i wlasna praca !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze dodam, ze ci którzy tak krytykuja powinni zamieścić fotki swoich ręcznie robionych bloków.

Taaa zwlaszcza ja, bloku narazie niet, a jak sie zabiore bycmoze za zrobienie, jak nie bede mial Black Boxa Of Course to na pewno bedzie frezowanty na maszynce CNC. Mam dojscie w starej szkole ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeszcze dodam, ze ci którzy tak krytykuja powinni zamieścić fotki swoich ręcznie robionych bloków.

Taaa zwlaszcza ja, bloku narazie niet, a jak sie zabiore bycmoze za zrobienie, jak nie bede mial Black Boxa Of Course to na pewno bedzie frezowanty na maszynce CNC. Mam dojscie w starej szkole ;)

Masz dojscie do cnc, a chcesz qpic BlackQpe ? 8O 8O 8O

Chyba jaja sobie robisz z nas ? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Masz dojscie do cnc, a chcesz qpic BlackQpe ? 8O 8O 8O

Chyba jaja sobie robisz z nas ? :?

Nie chce kupic :lol:

Ja go mam dostac za free, a darowanemu koniowi i to nawet znosnemu nie zaglada sie w zeby :)

Z cnc jest taki problem, ze trzeba zrobic projekt, ale na pewni nie w zadnym ze znanych programow. Na Warsztatach w tej mojej starej szkole jest pracownia komputerowa przeznaczona do projektowania, ale kurde juz zapomnialem jak sie projektowalo. Chyba trzeba poszukac starego zeszytu od programowania obrabiarek CNC :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam dojscie do frezarki, tokarki, elektrodrazarki, drazarki elektroerozyjnej itp. Chcialbym zrobic blok do grafy i cpu. Jakie rozwiazania technologiczne sa najlepsze. Prosze o fotki i rozmiary.

Juz reed dal ci link :lol:

Poszukaj White Water - to chyba najlepsze co na razie jest.

Znajdz link to nimieckiego testu 13 blokow - tam zwyciezca to jakis ostry bolec, ale nie wiem czy uda ci sie go skopiowac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

........a szczegolnie p3dzi0r ktory ostatnio duzo gada a malo robi :?

co wy idziecie na wyglad ??  8O  - to gratulacje  :? - sadze ze blok powinien dobrze chlodzic - nie jest to moze szczyt techniki frezowania, ale licza sie tutaj CHĘCI i wlasna praca  !

B3TON akurat nie zamierzam niektorych blokoff pokazac bo nie i tyle :] a pozatym nie mam cyfrowki co utrudnia zycie :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi