Janusz2706 Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Mam pytanie pierwszy raz skladam komputer sam, procesor i cooler juz sa zalozone i moje pytanie jest ile pasty mam nalozyc na procesor i nasadke coolera? Widzialem instrukcje na necie i zrobilem podobnie (moze troszke wiecej pozozylem na procesor) sruby sa dokrecone i wszystko dobrze ze soba sie styka tylko jestem w stanie przekrecac cooler w prawo lub w lewo. Czy tak ma byc ze on dotyka do procesora ale jednoczesnie nie jest super ciasno czy za duzo pasty i jest " poslisk" i dlatego sie kreci? Procesor to intel core i7 920, cooler to thermalright Ultra-120 eXtreme 1366 RT a plyta glowna EVGA X58 SLI . Jakies pomysly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 http://forum.purepc.pl/Chlodzenie-Konwencj...cu-t232715.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...