Marrrcin Opublikowano 26 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Szukam klawiatury bezprzewodowej w cenie do 100zł. Interesuje mnie raczej tylko sama klawiatura gdyż myszkę już mam. Z tego co zauważyłem to w tym pułapie cenowym prawie w ogóle nie ma samych klawiatur, ale zestawów jest już dosyć dużo, szczególnie tych gorszych marek. Opłaca się szukać samej klawiatury czy lepiej dać sobie spokój i wziąć jakiś zestaw za 90-140zł? Zależy mi żeby klawiatura miała dobry zasięg (minimum 2m). Czekam na jakieś propozycje bo ja przeglądając internet kompletnie nic nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappa Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 W przedziale cenowy 100zł raczej klawiatury bezprzewodowej nie dostaniesz. Sam raczej dołożył bym te 40 zł i kupił już zestaw Logitech Zestaw Cordless Desktop EX 100 Microsoft Wireless Optical Desktop 700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...