Kalwi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Ostatnio sciągnąłem plik rar. Miało się w nim znajdywać zupełnie co innego, a znajdywały się tam 2 pliki: Ukryty x).rar oraz plik reg. którego nie otworzyłem, ponieważ skoro ten plik nie widoczny był podejrzany więc od razu to skasowałem. Wiem że ten plik znajduje się na pulpicie, ale go nie widzę. Nie wiem jak go usunąć. Co więcej na ten rar. jest nałożone hasło. Mam windowsa XP. Proszę o szybko pomoc, podejrzewam wirusa typu keylogger lub inny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yghern Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 (edytowane) Mój komputer -> Narzędzia -> Opcje folderów, zakładka Widok, odznacz "Ukryj chronione pliki systemu operacyjnego" i zaznacz "Pokaż ukryte pliki i foldery". Potem wchodzisz w C:\Documents and Settings, we wszystkich katalogach [powinno być kilka, w tym kilka ukrytych] przepatrujesz katalog Pulpit. Gdzieś tam musi być. Edytowane 27 Marca 2009 przez yghern Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwi Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...