borsuk_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Witajcie. Doradźcie mi jak najlepiej podłączyć mój komputer do kina domowego. Karta muzyczna to integra z płyty Gigabyte EP43-S3L a kino to SC-PT160. Zależy mi na dźwięku 5-kanałowym a w kinie jest tylko wejście chinch R i L. I tu nasuwa się moje pytanie "Jak zrobić, żeby było dobrze?" Z góry wielkie dzięki za wszelkie sugestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Kupic co innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja już mam go w domu, co prawda to nie dla mnie, bo ja sprzęcik mam, ale chciałem bratu podłączyć. Więc co pozostaje jack->chinch? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Skoro innych wejsc nie ma, to tak... oczywiscie bedzie tylko stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk_1 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak też myślałem, dzięki ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...