Songoku Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a co myslicie o radku 7000 .Ja mysle ze on bedie najlepszy z tych wszystkich no i obsluga dx 8.0 http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=12483940 .No tylko troche drogi .Ale cena nie gra roli (no do 250 zeta).Jednak dla mojego kolegi bedzie najlepszym rozwiazaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a co myslicie o radku 7000 .Ja mysle ze on bedie najlepszy z tych wszystkich no i obsluga dx 8.0 http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=12483940 .No tylko troche drogi .Ale cena nie gra roli (no do 250 zeta).Jednak dla mojego kolegi bedzie najlepszym rozwiazaniem R7000 (Radeon VE) to taka hybryda - ni to Radeon ni to Rage 128 - po prostu Radeona 256 (R7200) pozbawiono prawie calej jednostki T&L w grach slabszy niz Gf2 MX, cos na poziomie TNT2 PRO/ULTRA wiec IMO bez sensu ladowac kase w ta karte zrob jak pisalem wymien MoBo - skoro kumpel moze dac 250zl, a za i810 dostanie spoko 50-70zl - czyli lacznie masz ze 320zl a za to mozesz kupic bajerancka plytke na BX i grafike GF2 GTS (a przynajmniej Gf2 MX) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 a co myslicie o radku 7000 .Ja mysle ze on bedie najlepszy z tych wszystkich no i obsluga dx 8.0Jaki dx 8.0 8O coś ci się pomyliło r7000 to inaczej radeon ve i nie ma nawet T&L to tak jak riva TNT2, każdy gf2mx jest lepszy od r7000 (co innego r7500, 9000). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 no wiedzialem ze to nie ma obslugo dx 8.0 tylko ten opis na allegro mnie zmylił.Zaraz mu wypersfaduje go .Ale np radka 7500 moglby kupic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ale się przy tym Ati upierasz :P mógłby ale chyba nie było na PCI, benek dobrze radzi nich zmini mobo na bx i gf2mx i będzie lux. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 :?: a co ten Twoj kumpel taki przywiazany do tej MoBo na i810 - jakis sentyment czy jak ;) a co do Radkow na PCI - o ile pamietam R7500 i R9000 na PCI robil tylko PowerColor a u nich z jakoscia roznie bywa - ale pamietam ze R7500 (na SDR) PCI byl drozszy od R9000 AGP wiec wyperswaduj kumplowi najpierw plyte glowna a potem bedziecie szukac grafiki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ok no to postanowione .Jaki model tej plyty polecacie i zeby miala mozliwosci oc i kart muzyczna zintegrowana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ok no to postanowione .Jaki model tej plyty polecacie i zeby miala mozliwosci oc . ale jak kumpel ma PIII500 to na 100% to Katmai czyli 0.25u - gora co z tego wycisnie przy AC to magistrala w okolicach 120MHz bo te procki mialy duze problemy z praca powyzej 600MHz przy AC wiec zadne super mozliwosci O/C IMO nie sa potrzebne jak chcesz MoBo z duzymi mozliwosciami O/C to poszukaj Abita - jak masz dostep do kondensatorkow i u miesz lutowac to polecam poszukac okazji np Abit BE6 II z wylanymi kondenatorami mozna kupic za grosze potem maly HOKUS-POKUS :D i masz super plytke, dobre tez BH6 ale juz ver 1.1 miala tez wadliwe kondesatory no i oczywiscie Asus najlepszy P3B-F ale nawet stary P2B pozwoli ustawic magistrale na 112MHz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ok dzieki za okazana pomoc .Kolega powiedzial ze wymienia płyte i kupuje GTS'a powiedzialem mu jakie modele ma do wyboru ale zdecyduje sie na tego Asusa P3B-F.A co do tego procka to mozliwe ze to Katami ale moze byc tez tak ze to commperime (czy jakos tak sie to pisalo) bo on go kupil dosc puzno bo te pierwsze byly na katami .Wiem tylko ze ma P III 500 EB jutro zobacze jaki ma Vcore to sie okarze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ...Wiem tylko ze ma P III 500 EB jutro zobacze jaki ma Vcore to sie okarzenie bylo takich bo z koncowka B mogly byc 533 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja bym ci polecił jakiegoś Prolinka GF2MX 400 64MB, nie ma sensu kupować lepszej grafy bo twój proc poprosu jej nie wykorzysta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...