hardwin Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 witam duzo pisze sie o programach ktore pozwalaja "adminowi" w sieci SDI ograniczyc transwery na poszczegolne numery kart sieciowych (lub IP) jestem 1 z 5 uzytkownikow SDI, chodzi to nie ukrywam kiepsko :) i teraz pytanie ... jak sprawdzic czy w mojej sieci nikt nie zalożył na mnie ograniczen? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 nie masz ograniczen, wierz mi, chyba, ze jestes sam na lanie i wtedy masz rowniez wolno, to wtedy mozesz interweniowac :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 lol sdi na 5 hyh a to jeszcze dziala? a tak na powaga to wkoncu to sdi wiec czego chcesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Sdi na 5 to niecałe 3kb/s na osobę przy statycznym dzieleniu łącza. Przy dynamicznym przy pełnym obciążeniu sieci jest podobnie. Więc wątpie aby ktoś cię oszukiwał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Sdi na 5 to niecałe 3kb/s na osobę przy statycznym dzieleniu łącza. Przy dynamicznym przy pełnym obciążeniu sieci jest podobnie. Więc wątpie aby ktoś cię oszukiwał.to tylko teoria, w praktyce kazdy ma 2kB/s, a jesli jeszcze ktos odpali drugie okno przegladarki, to wymusza wiekszy przeplyw danych do siebie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ech. "Sdi na 5 to niecałe 3kb/s". Poza tym w jaki sposób niby zawyża? Ma limit i cześć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...