forest kila zbila Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Hej www.outletmeblowy.pl Meble mają w cenach czasem porażająco niskich. W sumie już klepnąłem kanapę ;) Jakieś opinie o sklepie ?? Mieszczą się w jakiejś wiosce na oko 50km od wrocka i 110 krakowa. Nie chce się naciąć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Znajomy jak meblował mieszkanie to jechał gdzieś na Śląsk po meble właśnie jakieś okazyjne, wypatrzył sobie coś od Kler'a, nie wiem czy to to, ale pojechał i to co akurat on chciał to były powystawowe i lekko porysowane, zadrapane i w sumie zrezygnował, troche psioczył, że kawał drogi pojechał. No ale wybredny jest :D Aczkolwiek nie jestem w stanie stwierdzić, czy to na pewno ten outlet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pewnie to. Ja kupiłem niby z stan: nowy, z magazynu. Na prośbę dostałem dzisiaj dokładniejsze fotki. W sumie po rozmowie bardzo okej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek1980 Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 (edytowane) Witam Sprawdziłem osobiście solidna firma mogę tylko polecić sprzedają meble wiodących producentów czy to z rynku krajowego czy włoskiego, do tego można spokojnie wybrać np Dywan 100% wełniany oraz inne wazne elementy wyposazenia wnętrz. pozdrawiam. Edytowane 6 Maja 2009 przez Bronek1980 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witamy nowego czlonka forum. Milo widziec nowych rejestrantow, od wejscia chetnych do pomocy innym. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkNd! Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Witamy nowego czlonka forum. Milo widziec nowych rejestrantow, od wejscia chetnych do pomocy innym. :)ta, pierwszy post na forum komputerowym i akurat w temacie o meblach ;o http://www.pcworld.pl/news/339514/Kupujesz...nternautow.html pozdro :x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek1980 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Tak się składa że akurat jestem w trakcie meblowania nowego domku, ale to jest tylko moja opinia, akurat sprawdziłem osobiście, kupiłem zestaw DUO z firmy KLOSE za pośrednictwem tego portalu i jest naprawdę super, po za tym poleciłem kilku znajomym, którzy równiez nabyli meble na tym portalu i również są zadowoleni, a po za tym można to osobiście sprawdzić adres magazynu w którym znajdują się te meble to ul. Wojska Polskiego 40, 46-380 Dobrodzień. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 xD ....... moze jestem malej wiary ale bronek smierdzi na kilometr xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek1980 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) To jest Twoje zdanie, i szanuję je, chciałem tylko pomóc i coraz bardziej przekonuję się ze nie warto. Pytanie do forest kila zbila Piszesz że kupiłeć kanapę w tym sklepie czy możesz już coś na temat tego outletmeblowy powiedzieć dotarła kanapa czy coś innego? Edytowane 8 Maja 2009 przez Bronek1980 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 8 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2009 (edytowane) Dzisiaj meble dojechały ale opinia potem - rozpakowałem tylko 2 szafki. Zakupiłem 2 komody + 1 komódkę i 1 szafkę tv + kanapę klera i do tego 6 krzeseł calligaris. Wstępnie jest okej - to coo widziałem jest w stanie 'nowe', delikatnie przykurzone i tyle. Ceny - poniżej 1/3 wartości. Obejrzę wszystko i poustawiam to napiszę dokładnie co i jak. Od strony kontaktu/obsługi jest bardzo dobrze. edit: no to podsumujmy zakupy. ogólnie bardzo zadowoleni. umeblowaliśmy salon i przedpokój fajnymi meblami. jakie są wady zakupów: na meblach są niewielkie 'ślady', jedne drzwiczki np. są w środku niedociągnięte lakierem, meble były brudne i nie miały doregulowanych drzwiczek. jedna z komód ma lekko jaśniejsze wybarwienie, jedne drzwiczki mają 5-7 mm przetarty lakier na brzegu. poza tym meble są ekstra. szybki powrót do rachunków - komoda kosztująca w klerze 6000 zł w outlecie kosztowała 1600 albo 1700. krzesła są w stanie nowe (K: ~1400/szt, O: 400/szt.), kanapa w stanie nówka, wymagała przetarcia wilgotną szmatką ;), (K: 7000+ zł, O: 3000 z przesyłką). a więc: polecam zakupy w outlecie, najlepiej wybrać się osobiście albo poprosić o dodatkowe zdjęcia (mi zrobili) i coś sobie upolować. porządne meble w przystępnej cenie i o to przecież chodziło :) Edytowane 10 Maja 2009 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...