paago Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam chciałbym prosić o podanie strony lub podesłanie mailem wiadomości jak krok po kroku zainstalować linuxa (Mandrake 9) na komputerze i skonfigurowanie go jako serwer. Wszystkie polecenia które trzeba wykorzystać w tym celu w trybie tekstowym. Mam trzy kompy, internet drogą radiową zjednego chcę zrobić serwer i podzielić transfer. To tak w skrócie. Za wszelkie pomyłki w moim poście z góry przepraszam. Dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam chciałbym prosić o podanie strony lub podesłanie mailem wiadomości jak krok po kroku zainstalować linuxa (Mandrake 9) na komputerze i skonfigurowanie go jako serwer. Wszystkie polecenia które trzeba wykorzystać w tym celu w trybie tekstowym. E, no... Ten dowcip to już czytałem i to pare razy. Weźcie coś nowszego wymyślcie. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Witam. Mam trochę części od roweru i kajak. Czy ktoś może mi powiedzieć jak mam z tego porche zrobić? Twój post jest pomyłką. Use the google. Temat wałkowany bez końca. Jakbyś poszukał na forum jest pełno linków do manuali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ale jestescie zawistni :twisted: Masz 2 wyjścia : - szukaj (google lub inne) - http://linux.pl (i tam poryć troszke) P.S a dokładnie tu : http://linux.pl/?id=linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 zajrzyj na www.linuxindex.pl tam jest wszystko... 8O i pomysl chwile zanim napiszesz następny post bo przykro sie człowiekowi robi... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paago Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Dzięki za link www.linuxindex.pl to było to o co mi chodziło. Co do pozostałych psedofachowców w stylu "wiem ale nie powiem" zajmijcie się czym innym niż głupimi uwagami. Forum jest dla wszystkich. Pozdrawiam dziewczynki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Sam się zajmij innymi sprawami, bo widzę, że jesteś za _głupi_, żeby użyć _wyszukiwarki_, np. www.google.pl albo przeczytać _manuala_. Linux jest systemem dla ludzi _myślących_ a ty tej cechy nie wykazujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 panowie spokojnie... nie chce na nikogo tu napadac ale te głupawe pytania początkujących użytkowników żeczywiscie przyprawiają ludzi o mdłosci... wystarcze chwile chcieć i w www.google.pl wpisac linux żeby znaleść naprawdę dużą ilość stron poswięconych [brzydkie określenie na linuksa]owi. a nie pytac mam linuxa na płycie zrobmy serwer... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 I teraz pomyśl, że takich mdłości dostaję kilkanaście razy dziennie - a to wszystko za sprawą braku chwili zastanowienia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczak_PL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 wspołczuje... :oops: a ty opiekujesz sie działem unix/linux czy jak ? wiesz moze takiemu wystarczy dac linuxindex i juz :) ale tacy ktorzy pytaja o to jak sie wciska klawisz w klawiaturze pomimo ze obok lezy instrukcja zawsze bedzie kilk...nastu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Opiekować się nie opiekuję, ale już prawie ;> Większości wystarczy - co więcej wystarczy, żeby taki użyszkodnik poszukał na forum - bo większość rzeczy było. Nawet dałem swego czasu specjalnego posta z większością linków na początek. Ja rozumiem jeśli ludzie mają jakieś problemy - ale, że po prostu nie chce im się poguglać czy zajżeć do manuala nie jest usprawiedliwieniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppawlo Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Sam się zajmij innymi sprawami, bo widzę, że jesteś za _głupi_, żeby użyć _wyszukiwarki_, np. www.google.pl albo przeczytać _manuala_. Linux jest systemem dla ludzi _myślących_ a ty tej cechy nie wykazujesz. Hej kolego - a Ty co - jesteś mądry?? Linuxa poznał od podstaw i się wymądrza!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miodus Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Hejka! Jesli zalezy Ci na wspoldzieleniu lacza to jest kilka znacznie latwiejszych sposobow. Mozesz to zrobic nawet na Windows (na pewno 2000 i XP prof., podobno rowniez na 98SE wzwyz, ale nie probowalem). Mozesz rowniez nabyc w drodze kupna maly routerek, wydatek najwyzej rzedu klikuset zlotych. Szkoda Twojego czasu i nerwow dla Linuxa, jesli nie masz duzych potrzeb. Szczegolow poszukaj prosze w sieci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Sam się zajmij innymi sprawami, bo widzę, że jesteś za _głupi_, żeby użyć _wyszukiwarki_, np. www.google.pl albo przeczytać _manuala_. Linux jest systemem dla ludzi _myślących_ a ty tej cechy nie wykazujesz.Hej kolego - a Ty co - jesteś mądry??Jestem. Linuxa poznał od podstaw i się wymądrza!!Nawet nie zajżał do manuala i pyskuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2003 Miodus: 1) nie na temat. 2) linux wychodzi taniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sharki9 Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 ... Mozesz to zrobic nawet na Windows (na pewno 2000 i XP prof., podobno rowniez na 98SE wzwyz, ale nie probowalem). Mozesz rowniez nabyc w drodze kupna maly routerek... nie podobno ale napewno i niepotrzebny do tego jest SE tylko nawet zwykly win98 :lol: ja mam wlasnie na win98 i linuxie, jezeli chcesz na windowsie to sciagnnis sobie wingata albo winrouta do tego firewalla outpost bo inne drugiego kompa ci nie puszcza a tego sprawdzilem i dziala, oba te programy sa bardzo banalne w konfigu jak to czesto bywa na windowsie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 jak cos trzeba poszukac o linuxie to googlujcie na www.google.pl/linux <-bdb wyszukiwarka o LINUXACH!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weron Opublikowano 1 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2003 jak cos trzeba poszukac o linuxie to googlujcie na www.google.pl/linux <-bdb wyszukiwarka o LINUXACH!!A powiem ci, ze przez normalne gogle znalazlem szybciej to co chcialem niz przez nia. A szukalem bodajze sterow do winmodemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...