Gość lolwesoly Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Witam. Szukam grafy do tego konfigu C2D E8400, Msi P45 neo-f (ta czerwona), 2x2 GB Goodram, niestety feel3 500W. Koniecznie musi to byc cos od geforce poniewaz teraz mialem 4850 od powercolora i mi sie caly czas psulo;/ Panowie z Apollo oferuja mi wymiane ewentualnie za doplata. Zastanawiam sie nad: 9800gt+ lub 250 gts. Ktora jest lepsza?? Oplaca sie doplacic i kupic GTX260?? Dzieki za wszelkie propozycje i sugestie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zasilacz by się przydało zmienić. GTS250 to 9800gtx+. Zależy ile dopłacić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 najlepiej jak najmnieja zasilacz zmienie ale za jakis czas niestety;( chodzi mi ktora lepsza czy 250gts czy 9800gtx+. biore pod uwage caloksztalt nie tylko wydajnosc ale takze chlodzenie itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Chłodzenie zależy od wersji. Jaka różnica w cenie? Weź 98gts+, ponieważ gts250 pewnie będzie droższy, a wydajność taka sama. Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez andrew777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 poniewaz teraz mialem 4850 od powercolora i mi sie caly czas psulo Psuło się bo masz : feel3 500W xDDD W jaki sposób on się "psuje" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lolwesoly Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 wyskakiwalo mi caly czas napis ze akcelerator graficzny zostal zresetowany... a jak gralem w crysisa to mialem czarne kropki na ekranie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zapewne grzeją się pamięci i sekcja zasilania - myślę, że schłodzenie tych elementów by naprawiło problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...