lukadev Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 (edytowane) Moja ostatnia przygoda z programowaniem skonczyla sie jakies 10 lat temu na .... turbo pascalu. Chcialem sie was poradzic w czym teraz najlatwiej napisac program, ktory obslugiwal by strony www. mam tu namysli program ktory robilby cos za nas na danej stronie www, np. przelaczal pomiedzy roznymi zakladkami, sam klikal w jakies linki, wypelnial okreslone pola i zatwierdzal je. etc. Jest to w ogole mozliwe? Edytowane 7 Kwietnia 2009 przez lukadev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 pytanie czy coś jest możliwe w dziedzinie oprogramowania jest nie na miejscu ;). W sumie mało jest rzeczy niemożliwych... Nie wiem czemu chcesz sam pisać takie coś, skoro są takie gotowe programy, nawet jako plugin do firefoxa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukadev Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Dawno nic nie pisalem i chcialbym sie troche pobawic. A taki program przydalby sie moim znajomym co graja w gre online w przegladarce www. A o tych pluginach do firefoxa to nie slyszalem. Moglbys cos wiecej napisac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...