Spentany Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 hi mam pytanie do ludzi mieszkajacych we Wrocku i orietujacych sie ...: 1. czy sklep firmowy hutmen'u jest otwarty w sobote ? od ktorej do ktorej jesli wiecie 2. gdzies kolo dworca jest sklepik w ktorym qpie wiertla do met kolorowych - moze przypadkiem ktos wie czy maja jutro otwarte i w jakich godzinach ? BIG thx temu co szybko (i na temat ) odpowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ludu.. moze jakies domysly ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 z domyslow to tyle: 1. nie wiem :( 2. kolo dworca (zakladam ze chodzi o glowny) byl kiedys sklep z takimi <span style="color:red;">[ciach!]</span>lami, na ulicy dworcowej, ale nie wiem czy dalej istnieje, jesli jeszcze zyje, to na bank w soboty jest otwarty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ok BIG THX :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 w soboty sklepik hutmenu czynny jest do 13 ale i tak juz chyba za pozno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Cytat z domyslow to tyle: 1. nie wiem :( 2. kolo dworca (zakladam ze chodzi o glowny) byl kiedys sklep z takimi <font color="#FF0000">[ciach!]</font>, na ulicy dworcowej, ale nie wiem czy dalej istnieje, jesli jeszcze zyje, to na bank w soboty jest otwarty Nadal istnieje... Mają tam niezły wybór śrubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...