amstrong Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Wiem że na korzyść NECa przemawia mniejszy Input lag 15,6 i kontra 33,7 matryca A-MVA z 10 bitowym odwzorowaniem barw z kolei cena Benq jest prawie o tysiąc złotych mniejsza. Mam pytanie do osób które mają ten monitor czy ten input lag jest tak bardzo widoczny i jak ten monitor współpracuje z konsolami do gier. Mam zamiar do niego podłączyć PS3 i peceta. Monitor ten ma głównie służyć do rozrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Różnica w podanych przez Ciebie wartościach IL nie jest duża i nawet 35ms nie jest wyczuwalne. Chyba ze jesteś zawodowym graczem o bardziej wyczulonych zmysłach. :wink: Z tych 2 wybrałbym Nec. Nowsza matryca, ogólnie monitor lepszej jakości. Któreś wersje tego Benq ( raczej początkowe ) miały właśnie jakieś problemy z zewnętrznymi źródłami. Musiałbyś dokładnie poszukać w wątku na [H]ardforum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...