Neo_x Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Siema. Kiedys bylo cos takiego jak no-ip.org. Dzialalo to na takiej zasadzie ze odpalales programik na pc... on co 15 minut sprawdzal Twoje ip i przypisywal je do wybranej przez siebie domeny. Np: potrzebne mi to bylo do tego by moc zdalnie laczyc sie ze swoim pc za pomoca radmina.. tzw: w adres wpisywalem adres ktory sobie wybralem: mojpc.jakasdomena.pl zamiast mojego pelnego ip ktore sie co jakis czas zmienia... ktore jak wiadomo nie zawsze latwo zapamietac. teraz pytanie... no-ip zszedl na psy i pozwala rejestrowac tylko domeny platne. Jest cos takiego jeszcze gdzies w necie tyle ze za free? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 hmm moze hamachi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 (edytowane) Ja korzystam z no-ip.pl na uczelniany serwer DC ;) Jeszcze moze no-ip.biz, no-ip.info Edytowane 12 Kwietnia 2009 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2009 dyndns.com? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Ja korzystam z no-ip.pl na uczelniany serwer DC ;) Jeszcze moze no-ip.biz, no-ip.infosprawdzilem jako pierwsze i dziala ;) dzieki :* ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...