Bubby Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Mam mysz A4Tech www-11 4D++. Od dzisiejszego południa mam dziwny z nią problem. Całość zachowuje się tak jak by ktoś mi bawił się na kompie myszką, poprzez NetBus`a. Z różnicą taką że "te dziwne" rzeczy pojawiają się tylko gdy poruszam nią. Gdy stoi w miejscu wszystko jest ok. Ale jak tylko nią poruszam, kursor szybko przemieszcza się w losowych kierunkach, a komp reaguje tak jak bym bardzo szybko wciskał w losowej kolejności przyciski "gryzonia". Przeskanowałem dysk Nortonem w poszukiwaniu wirusów i trojanów. Nic nie znalazł. Jeśli odpalę go ponownie to wszystko przez jakiś czas jest ok, a potem ni z tą ni z owąd nagle pojawia się coś takiego. System (WinXP) stoi od miesiąca na kompie. Wcześniej nigdy się z czymś takim nie spotkałem. Wszelkie zmiany w kompie dokonywałem przed zainstalowaniem systemu (zmieniałem mobo i HDD). Tak więc nie jest to też problem z przerywaniem. Ja myślę że to coś z oprogramowaniem. Zapewne jak sformatuje dysk i zainstaluję WinShita od początku to wszystko będzie ok. Ale wolał bym uniknąć takiego rozwiązania. Jest jeszcze druga możliwość że po wielu latach prazy w końcu odkonała swego elektronicznego żywota... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atomówki Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Winny jest kabel, sam też to miałem: http://twojepc.pl/b.php?id=41807 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matti Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 jesli zainstalowanie od nowa sterownikow nie pomogla, to po prostu pada Ci myszka!:) lepiej zmien myszke i sie nie mecz!;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Kurna, ale wał. Tylko skąd ja wezmę nową mysz?? Jestem chory i siedze w domu a ze znajomych nikt się nie wybiera na WGK... Wydać z tego że pomęczę się z tym trupem jeszcze trochę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻYWIEC Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Każda mysza kiedyś zdechnie. Takie są koleje losu. "Z prochu powstałaś i w proch się obrucisz..." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Kurna, ale wał. Tylko skąd ja wezmę nową mysz?? Jestem chory i siedze w domu a ze znajomych nikt się nie wybiera na WGK... Wydać z tego że pomęczę się z tym trupem jeszcze trochę. Kup w media markt. Brałem tam dwie mysze i obie miały uwalone przyciski. Jednak nic nierówna się z mychami ibm'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Działo Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Na 70% winny jest kabel. Prawdopodobnie połamał sie przy myszcze. Utnij z 15 cm i zobacz czy będzie działać. Jak nie to będzie wina układu> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 eee. Nie chce mi się paprać z lutownicą. Zaraz wyśąlę brata do pobliskiego sklepu komputerowego aby kupił mi najtańszą mysz za 25zł. A jak już będę się dobrze czuć to pojadę sobie na WGK lub WGE i tam kupie sobie jakiegoś "optyka". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ...kupie sobie jakiegoś "optyka".Polecam A4tech opto 325. Dobra i tania (58 zł). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ...kupie sobie jakiegoś "optyka".Polecam A4tech opto 325. Dobra i tania (58 zł). odkad mam ta mysz, to niewiem coto jest problem ze skaczacym czy zacinajacym sie kursorem, ale niestety do dobrego grania szczegolnie w fpp niezabardzo sie nadaje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubby Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Wiem. Mam już 3 myszy A4Tech i ta była pierwsza która "padła". Ale można by powiedzieć że ją "naprawiłem". Zamiast ją rozkręcać i lutować, wcisnołem kabelek do środka obudowy. Ordazu zaczęła działać normalnie. Nie dzieje się nic podejżanego już od 4 godzin. Jak bym miał kupować następną mysz to myślę ze był by to wyłącznie optyczna A4Tech, ewentualnie LogiTech, oczywiście jak ktoś mi ją zasponsoruje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...