Piotrux Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 i juz smiga hisek 9500pro. Wszytko fajnie tylko pytanie jak wlaczyc agp x8 i fastwrite. zakichane smartgart wylacza mi fastwrite :?: dzieki za szybkie podpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 hahaha widze że kolega ma ten sam problem co ja - wrzuć najnowsze stery (niby 3.3 beta) - pinki dał do nich linka - i będzie po problemie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 hahaha widze że kolega ma ten sam problem co ja - wrzuć najnowsze stery (niby 3.3 beta) - pinki dał do nich linka - i będzie po problemie Nie tylko ty zdradziles NV :) Ja tez i jestem dumny :lol: Popieram :lol: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=29229&highlight= 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrux Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 dzieki juz zasssysam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 25 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2003 ja na szczescie nie musialem zdradzac chociaz szkoda mi PowerVR bardzo mi szkoda i zaluje tego teraz ale coz czasami robi sie bledy mniejsze lub wieksze niemnie moja przesiadka na ATI raczej jest dobrym posunieciem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...