schn4zzy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam. Mógły ktoś napisać dokładne wymiary wentyatora 120mm?? Chdzi mi o odleglość między środkami dziurek na śruby itp... jednym słowem wszystko żeby przygotować miejsce na zamontowanie takiego wentyla...:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Nie lepiej kupić jakąś najtańszą 120 albo nawet załatwić uszkodzoną i dokładnie odznaczyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schn4zzy Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 kupic i tak zamierzam na dniach, ale do tego czasu chcialbym juz przygotowac miejsce na to.. wywiercic dziury itp... a niestety nie mam od kogo zalatwic ani u kogo zmierzyc:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 http://www.panasonic.com/industrial/appliance/pdf/fba12g.pdf weź jednak pod uwagę, że różne wentylatory mogą się różnić wymiarami, tzn. rozstaw śrub montażowych to standard różnić mogą się innymi wymiarami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Wentylatory mają znormalizowane wymiary, rozstawy itp. Tak czy inaczej lepiej będzie Ci wiercić przy użyciu jakiegoś wentylatora, żeby nic się nie przesunęło i potem sensownie pasowało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brisbane Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Witam. Mógły ktoś napisać dokładne wymiary wentyatora 120mm?? Chdzi mi o odleglość między środkami dziurek na śruby itp... jednym słowem wszystko żeby przygotować miejsce na zamontowanie takiego wentyla...:) Pozdrawiam Na stronce Delty są fajne specyfikacje w .pdf, wszystkie wymiary z dużą dokładnością. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...