KyCoL Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Gra jest wyjebista! Najlepszy w tej chwili RTS imo, swietnie oddany klimat WW2! Polecam demo i panoramiczne screenshoty w sekcji download na http://www.blitzkrieg.de P.S. Dla ftajemniczonych relase STRIKE'a dziala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zapowiada się świetnie :) muszę przetestować demko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisko Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 dostępne są już 3 wersje /niemiecka, iso anglskie, i rip/ niestety mam problem z pograniem przez gamespy straszne pingi giera rządzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 gierka moze byc tylko chyba ma problem z radkami/catalystami :( i kampanie troche slabe ;) update wlanise znalazlem na radkach jesli uzyjemy 3DAnalyze i wlaczymy force SW T&L to znacznie poprawi sie plynnosc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 gierka moze byc tylko chyba ma problem z radkami/catalystami :( i kampanie troche slabe ;) update wlanise znalazlem na radkach jesli uzyjemy 3DAnalyze i wlaczymy force SW T&L to znacznie poprawi sie plynnosc :D Taa.. te bitwy mogliby troche roznorodniejsze zrobic, w kampanii aliantow zdarzylo mi sie ze mialem 2 identyczne, w jakims odstepie czasu. 8O :? Zaczalem grac ruskimi juz. Oni gadaja naprawde po rosysjku! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Mam pełną wersje BLITZKRIEG ale po chamsku mi "pierdzi" muza, moja karta to ac97, czy u was też tak jest, może jest do tego jakiś patch? dodam jeszcze że w demie jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 Moze byc to wina wlasnie AC'97. Mialem podobna jazde na Mafii. W Patchu niby to poprawili, ale chyba jednak o tym zapomnieli. Polecam prostego SB Live! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 21 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2003 to mój pierwszy taki problem we wszystkich innych gierkach jest spoko, poza tym ta gierka strasznie mi swapuje a mam 320 ramu, inne gierki chodzą spoko. Zresztą dziwne jest to że demko chodzi o niebo lepiej niż full a zazwyczaj bywa że to właśnie demka są niedorobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 Ktos w to gra? Ja zaczalem ale to moja pierwsza gra tego typu i nie moge dac sobie rady :lol: . Np. w kampanii niemieckiej w misji co trzeba zabic snajperem goscia przy moscie a potem sa okopy to z trudem rozwalam polakow w okopie, dzialo ale potem trzeba isc dalej do nastepnych okopow no i przyjezdza czolg polski i robi sie czerwono :lol: Moze jakies porady ?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no niestety.... albo ustaw sobie najniższy stopień trudności... albo zmień grę... na początek zabawy z 3D FPP polecam Soldier of Fortune I... lub II... nie wiele trzeba myśleć.... po prostu zabij wroga i do przodu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 no niestety.... albo ustaw sobie najniższy stopień trudności... albo zmień grę... na początek zabawy z 3D FPP polecam Soldier of Fortune I... lub II... nie wiele trzeba myśleć.... po prostu zabij wroga i do przodu...gratuluje ! pograj w inne fpp zwazywszy na to iz jest to strategia :) LOL a tak na powanie to tej misji nie wygrasz bo polakow zabic sie nie da ;) (joke) sam ta gre scaiagam (tzn. kupuje) bo pewnikiem jest fajniutka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 sorki :lol: :lol: taka misja też jest jakiejś 3D... tak jakoś skojarzyłem... :)))))))))))) bo nie gram już od jakiegoś czasu (od momentu jak mi podłączyli stałke) i już wypadłem z obiegu grami :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 Jest taki motyw ze gosciu z mojego czolgu sie drze ze jest unieruchomiony i potrzebuje naprawy a akurat znajduje sie pod ostrzalem wiec przydaloby sie mu pomuc a ja nie wiem gdzie jest mechanik i jak go naprawic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2003 to nie jest gra którą przechodzi się na hurra trzeba trochę się poczaić i poknuć, Poszukaj sobie w sieci jakiś stron o sudden strike 1 & 2(bardzo podobne do blitzkriega gry tych samych twórców) bo o blitzkriegu po polsku chyba nic niema i tam poczytaj jakieś porady itp A co do tej misji to najpierw podejdź snajperem tak żebyś ich widział a oni ciebie nie(snajper widzi o wiele dalej niż inni) i ostrzel ich trochę z artylerii, a później jak troche już ich przerzedzisz(głównie rozwal ich artyrelie) to udeż na nich czołgami w towarzystwie piechoty. I tak się przeważnie działa w bardzo wielu przypadkach w tej grze. A do naprawy służą samochody naprawcze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ostatecznie możesz robić tak: 3-4 działa z dalekim zasięgiem lub moździeże i zasrywasz przez 5-10 minut cały teren starcia i po tym obstrzale Twoje wojsko wjerzdża na gotowe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 12 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2003 ostatecznie możesz robić tak: 3-4 działa z dalekim zasięgiem lub moździeże i zasrywasz przez 5-10 minut cały teren starcia i po tym obstrzale Twoje wojsko wjerzdża na gotowe ;) To miałem na myśli mówiąc o artrylerli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(to)my Opublikowano 19 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2003 Ufff... Panowie i Panie co za klimat... Co za grafika... Polecam, polecam, polecam... :-))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 20 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2003 Owszem owszem, tylko szkoda ze sie szybko nudzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 21 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2003 Jest coś tak sprytnego jak tutorial, który należy ukończyc przed rospoczęciem gry wtedy nie zadaje się takich pytań :P Acha przy tej grze trzeba także czasem myśleć :lol: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daar Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Przyznam że, w całej kampanii niemieckiej na poziomie normal nie udał mi się ani jeden atak frontalny. A wam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 25 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2003 Tzn. masz na myśli - bierzesz wszystki jednostki i huraaaa na wroga?? Takie coś to chyba nie przejdzie w tej grze. Ja zawsze robię rozpoznanie (chyba że nie ma czasu na to), artyrelia, lotnictwo i potem czołgami wybić resztę, która została. Ale teraz jestem pod Harkowem i w poprzedniej misji (historycznej) Moskwa, nie było specjalnie czasu na takie zabawy, więc trzeba było atakować z marszu i przeszedłem, ze stratami (dwa cząłgi), ale kończyłem już tradycyjnie czyli langsam :wink: :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ukończyłem już grę (trzy kampanie), ale trochę mało :P Także, pytam czy wiecie czy i z kąd można sciągnąc do niej jakieś dodatki (misje, kampanie, ect.). Bo w grze tak jak by było to przewidziane - "Custom game" (tylko tam są trzy misje i nic więcej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Dobra Rada Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Ja sie zacialem na misji Aliantow gdzie trzeba eskortowac 3 czolgami kilka ciezarowek. Nie potrafie tego za cholere przejsc, 3 moje czolgi nie potrafia zniszczyc 1 czolgu wroga :( Moze bys mi cosik doradzil ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2003 Niestety też nie zrobiłem tej misji ale przynajmniej zniszczyłem dwa PzKpf IV :) poległem dopiero przy Panterze (imho jest niewykonalna, zrobiłem tylko rozpoznanie i przy mostach są jeszcze po dwie Pantery 8O na skromne Valentine i Matylda, które wtedy miałem to za dużo), spróbuj zrobić inną bo to nie jest misja historyczna więc można wybierać. PS. takie same misję eskortowe są w kampani Niemieckiej i Rosyjskiej, ale to już inna historia, jak się ma Tygrysy, Pantery lub T34, IS-2 to żaden problem :) Ogólna rada jest taka aby robić jak najwięcej misji bonusowych (tych przed historycznymi) aby unowocześniać uzbrojenie i zdobywać doświadczenie, zrozumiałem to "dopiero" w 1/3 kampani Niemieckiej :P OK, ale co z dodatkami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxjot Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mam pytanie skończyła mi się amunicja do dział,czy jest mozliwośc pobrania,są gdzieś zapasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Mam pytanie skończyła mi się amunicja do dział,czy jest mozliwośc pobrania,są gdzieś zapasy?8O przecież trzeba regularnie uzupełniec amunicję każdej jednostce, robimy to cięzarówką. Następnym razem ukończ tutorial i nie będzesz zadawać takich pytań :P PS. Nie zauważyłeś w statystykach "Logistic"? pewnie u ciebie jest bliski 0% 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marks Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Ukończyłem już grę (trzy kampanie), ale trochę mało :P Także, pytam czy wiecie czy i z kąd można sciągnąc do niej jakieś dodatki (misje, kampanie, ect.). Bo w grze tak jak by było to przewidziane - "Custom game" (tylko tam są trzy misje i nic więcej).Jest taka stronka http://www.blitzkrieg-maps.de/ tam można coś znaleźć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Dzięki o takie linki mi chodziło :D A już myślałem, że Blitzkrieg pójdzie w odstawkę :P . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolski Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 Crazy_Ivan widziałem odnośnik i chyba ściągnę dodatkowe mapy (ok 20mb) na stronie www.gry-online.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
case Opublikowano 1 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2003 w niemczech jest dostepny dodatek (mod do blizkrieg z dodatkowymi mapami i jednostkami , niestety bez nowych kampani ) super jest misja w 1946 roku :twisted: fajny sprzet maja niemiaszki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...