turzol Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Potrzebuje na szybkiego opinii o ww nagrywarce... Opłaca sie czy nie (320zł) czy lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> inna :?: Jak z glosnoscia :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 ja ma tego teaca i lite on i sony Powiem ci że mnie najbardziej odpowiada Teack Nie jest głośny , płytek nie pali , chociaż jego osiągi to najwyższe nie są . Lite on jest szybszy , (przynajmniej u mnie) POpularne są lite on , i jak ci szkoda kasy to bierz tą. A jak jesteś wstanie wyłożyć te 320 to Teaca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 to jak mniej wiecej porównanie z autami kupisz np. Wypalare BTC to tak jakbys kupił Malucha kupisz np. Lite-on to tak jak bys kupił Opla Astre z Alu Felgami kupisz np. Teac to tak jak bys kupił merca :) ja mam lite-on juz około tydzień nienarzekam poniewaz wcale niejest głosna szybko wypala :P tylko szkoda ze niema jeszcze CD-RW 24x podsumowywujac jesli jestes przy kasie kupuj Teac i nawet się niezastanawiaj tylko wybierz wersje z 8mb buforu jak juz :wink: jesli kasa gra role to bierz lite-ona bedziesz zadowolony ale troszke mniej niz z teac ale to calkiem dobra i dosc tania nagrywarka NIE KUPUJ BTC chcesz rozwinac ci skrot btc :P - BYLE TO CHODZILO :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Ja mam takiego TEACa i jest OK, polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Powtorze slowa Sockera "Teac to Merc" mam jednego Teca (inny model) i jest u mnie juz pare ladnych lat nagralem z 8 tys plyt prze ten czas na nim i ani jednego zajakniecia czy zrabanej plyty. Co do Lite-on to sa to uzadzenia budzetowe i na masowke produkowane ze swpojego doswiadczenia wiem ze po jkais 2 miesiacach ostrego wypalania ktoras plyta z zeda jest do kosza - stwierdzone na wielu modelach. Ja bym wybral Teca w ciemno z 8mb buforem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 teac byl kiedys, jak bym mial teraz kupic cos do palenia to plextor , najlepiej scsi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 teac byl kiedys, jak bym mial teraz kupic cos do palenia to plextor , najlepiej scsi Stary nie kazdego stac na tak drogie wypalary! A co do TEAC'A mam dobre zdanie, poniewarz nie sa tak drogie jak plextor a po drugie sa bardzo dobre, zwlaszcza 40x poniewasz ta jedna ma 8MB Buforu! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Dzieki za opinie :D Juz jednak kupilem! Wybralem TEAC-a. Przesiadka z 16x :wink: Mam nadzieje ze sie nie zawiode... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morfeusz Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 No i dobra decyzja!!! Napewno sie na niej nie zawiedziesz! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 hmm no nie wiem mam w chwili obecnej teaca 24x ,lite ona 48x i miałem przed zakupem lite tego teaca na 3 dni w kompie na testy no i z tego teaca 52x musiałem zrezygnowac-teac to juz nie teac odkąd wsadza w swoją obudowe bebechy asusa-beznadziejna korekcja błędów, beznadziejny odczyt cd audio jesli chcesz naprawde zajebicho nagryware to proponuj lite-ona 48x-przewyzsza teaca imho w kazdym aspekcie-kosztuje mniej-zaoszczedzoną kase mozesz zainwestowac w co innego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 niestety juz za pozno a poza tym ten TEAC byl w wersji black i to zawazylo glownie na jego wyborze ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A ile zaplaciles i gdzie ?? Pudelko ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 W Actionie - brutto 317zł. Chyba bez pudelka. Bede wiedzial w poniedzialek :) Na razie wypalara jest u kumpla :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragongc Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 dzieki chyba bede musial tam w pasc i podpisac z nimi umowe :-) heh jakos niemoge sie tam wybrac a jest to apre metrow od mojej szkoly :-). Widizal ktos gdzies ta wyplarke taniej?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Teac Jest COOOL!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...