Skocz do zawartości
turzol

Wypalara TEAC 52x24x52x quick help!!!

Rekomendowane odpowiedzi

ja ma tego teaca i lite on i sony

Powiem ci że mnie najbardziej odpowiada Teack

Nie jest głośny , płytek nie pali , chociaż jego osiągi

to najwyższe nie są . Lite on jest szybszy , (przynajmniej u mnie)

POpularne są lite on , i jak ci szkoda kasy to bierz tą.

A jak jesteś wstanie wyłożyć te 320 to Teaca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jak mniej wiecej porównanie z autami

kupisz np. Wypalare BTC to tak jakbys kupił Malucha

kupisz np. Lite-on to tak jak bys kupił Opla Astre z Alu Felgami

kupisz np. Teac to tak jak bys kupił merca :)

ja mam lite-on juz około tydzień nienarzekam poniewaz wcale niejest głosna szybko wypala :P tylko szkoda ze niema jeszcze CD-RW 24x

podsumowywujac jesli jestes przy kasie kupuj Teac i nawet się niezastanawiaj tylko wybierz wersje z 8mb buforu jak juz :wink:

jesli kasa gra role to bierz lite-ona bedziesz zadowolony ale troszke mniej niz z teac ale to calkiem dobra i dosc tania nagrywarka

NIE KUPUJ BTC chcesz rozwinac ci skrot btc :P - BYLE TO CHODZILO :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powtorze slowa Sockera "Teac to Merc" mam jednego Teca (inny model) i jest u mnie juz pare ladnych lat nagralem z 8 tys plyt prze ten czas na nim i ani jednego zajakniecia czy zrabanej plyty. Co do Lite-on to sa to uzadzenia budzetowe i na masowke produkowane ze swpojego doswiadczenia wiem ze po jkais 2 miesiacach ostrego wypalania ktoras plyta z zeda jest do kosza - stwierdzone na wielu modelach. Ja bym wybral Teca w ciemno z 8mb buforem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

teac byl kiedys,  jak bym mial teraz kupic cos do palenia to plextor ,  najlepiej scsi

Stary nie kazdego stac na tak drogie wypalary! A co do TEAC'A mam dobre zdanie, poniewarz nie sa tak drogie jak plextor a po drugie sa bardzo dobre, zwlaszcza 40x poniewasz ta jedna ma 8MB Buforu! :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm

no nie wiem

mam w chwili obecnej teaca 24x ,lite ona 48x i miałem przed zakupem lite tego teaca na 3 dni w kompie na testy

no i z tego teaca 52x musiałem zrezygnowac-teac to juz nie teac odkąd wsadza w swoją obudowe bebechy asusa-beznadziejna korekcja błędów, beznadziejny odczyt cd audio

jesli chcesz naprawde zajebicho nagryware to proponuj lite-ona 48x-przewyzsza teaca imho w kazdym aspekcie-kosztuje mniej-zaoszczedzoną kase mozesz zainwestowac w co innego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...