GIBAS123 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Siema co sądzicie o tej budzie ??? Jak u niej z ciszą ??? Zamierzam ją kupić ale nie wiem czy to dobry wybór. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Kup lepiej cm33x. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIBAS123 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Nie wiem no CM 335 jest nawet spoko zastanowię się a co nie tak z tą budą jest ??? z tym DRAGONEM ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zwykła buda, bez rewelacji, pewnie to samo co większość ich obudów tylko ze zmienioną mordką ;) Jednym słowem bez rewelacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Nie tykaj nawet kijem bo pęknie.... Składałem ostatnio kompa w tym badziewiu. Jakby mogli to nawet tacke na płytę główną by chyba z plastiku zrobili. Do tego taka tandeta że aż strach dotykać. Cisza? W budach modecoma? :D Dobre sobie ;) Sprzedaliśmy ją w sklepie za 250zł i ....aż miałem ochotę powiedzieć coś klientom, ale wolę jednak zachować posadę ;] Za to Tobie odradzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIBAS123 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dzięki kupuje już SHARKOON REBEL 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...