pietio Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam.. otóż chciałem się zapytać lub porada chodzi mi o plik histori poniewaz musze formatowac dysk i chciałbym aby historia odwiedzany stron została ..i tu sie rodzi pytanie czy jag skopiuje lub przeniose plik z historią czyli index .dat na inna partycje i po zainstalowaniu windowsa i skopiowanie lub przeniesienie z partycji np e znow na to samo miejsce czyli folder historia i wsadzenie tego pliku na miejsce tego nowe historia nie ulegnie zmiany i tak samo chodzi mi z archiwum gg ?? :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forefox Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jaka przeglądarka? W przypadku archiwum gg musisz skopiować plik C:\Documents and Settings\Twoja nazwa\Gadu-Gadu\Twoja nazwa\archives.dat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jaka przeglądarka? W przypadku archiwum gg musisz skopiować plik C:\Documents and Settings\Twoja nazwa\Gadu-Gadu\Twoja nazwa\archives.dat W sumie nie zaszkodzi zgrac calego katalogu z profilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietio Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 (edytowane) Przeglądarka Internet explorer 7 ;) Edytowane 19 Kwietnia 2009 przez pietio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...