ke3r Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Witam, mam problem z gf9600gso, podczas grania w mało wymagające gry (zazwyczaj tylko dota), raz nawet podczas gadania nawet przez skype'a z kamerą, monitor się wyłączał i słychać było warpiący dźwięk, czasem przed wyłączeniem się monitora było widać cały biały obraz, lecz nie było widać artefaktów w grze itd. Drugiego dnia włączam kompa i nie chce się odpalić włożyłem starego gf7300gt i wszystko chodzi normalnie.Mogę jakoś odratować jeszcze sprawę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Jaki sprzęt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Gigabyte P31-DS3L 2GB Goodram 800 Fortron 350w pfc DC e2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sprawdź karte na innym kompie który ma zasilacz dobre 400W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Qroń=- Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Wszelkie Fortrony 350W powinny wystarczyć do tego configu, ale podaj oznaczenia z tabliczki znamionowej. Napisz jeszcze jakiej firmy masz tego Geforce'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 fsp group forton atx-350pnf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zasilacz dobry. Wygrzej grafikę furmarkiem i notuj temperatury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 z tym, że komp mi nie wstaje z tą kartą graficzną Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Dodatkowe zasilanie podłączone? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ke3r Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 tak jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 7Press7 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Sprawdź czy wiatrak się kręci, może staje, zobacz czy zakurzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...