ed20 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Witam! Chcialem wam przedstawic i zapytac o ocene darmowej bramki www.darmowysms.eu Obsluguje jak narazie ere, plusa, orange oraz okolo 50zagranicznych sieci calkowicie za darmo w najblizszym czasie pojawia sie nowe sieci zagraniczne i siec play Prosze o opinie co zmienic zeby bylo dobrze, wiem na pewno ze glowne menu zrobie we flashu (te do wyboru bramek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Do orange, i ery dochodzi szybko, do plusa ma opóźnienie jakieś 5min. Do sieci zagranicznych wysłałem, ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi, więc nie wiem jak szybko doszło. Trochę tekstu reklamowego w smsie, ale ogólnie całkiem fajna, jak jest b.o. Tylko że w dzisiejszych czasach z bramek to się coraz rzadziej wysyła, jak jak już to z bramki orange wysyłam ale po zalogowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Taka darmowa bramka SMS kojarzy mi się z tym, że ktoś chce wyciągnąć jak najwięcej numerów telefonów.... Potem co chwile dostajesz jakieś głupie sms'owe reklamy itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Do takich rzeczy to dzial Prezentacje jest... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...