vikus Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Witam Wszystkich jestem tu pierwszy raz i potrzebna mi pomoc. Mam do napisania referat z "Architektury komputerów" pt. Modemy i karty sieciowe. Interesuje mnie dokładnie budowa, sposoby przesyłania danych, kompresja i kodowanie danych, protokoły..... O modemach mam troche materiałów ale nic nie mam o kartach sieciowych. Więc prosze o pomoc. Jak znacie jakies stronki (mogą byc po angiesku) lub książki to napiszcie mi na e-maila. Z góry i dołu dziękuje. :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Podaj mejla, mam cos na dysku podobny referacik może by Ci w czymś pomógł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikus Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 MÓJ MAIL: victor_28@wp.pl lub vikus@op.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Poszło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vikus Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Wielkie dzieki jestes Naprawde Gość. A moze znasz jakies stronki gdzie sa opisane Sieciówki ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 26 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2003 www.google.pl :-) nie wiem po prostu mialem taki referat jak twoj i tyle znalazlem w necie. Po prostu musisz poszukac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...