Michuuu2 Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam taki problem z karta MSI 6600 (300/550) mianowicie odpadły kondensatorki C501 C502 C506 (0,5 x 1mm) przy pamięciach. Czy ktoś może się na tym zna albo posiada taką kartę? Edytowane 21 Kwietnia 2009 przez Michuuu2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 zanies karte do fachmena co naprawia RTV (telewizory) moze przylutuje za pare groszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuuu2 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 dziwna sprawa nawet po przylutowaniu kondensatorkow jest problem (moze to wcele nie one zepsuły obraz?) i to dość ciekawy. Wchodze przez tryb awarylny i karta na monitorze wyswietla paski zarowno na dvi jak na vga : Zrobiłem wiec screena ktory co ciekawe tyglada tak: brak artefaktow na screenie krzaki na monitorze o co loto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 dziwna sprawa nawet po przylutowaniu kondensatorkow jest problem (moze to wcele nie one zepsuły obraz?) i to dość ciekawy. Wchodze przez tryb awarylny i karta na monitorze wyswietla paski zarowno na dvi jak na vga : Zrobiłem wiec screena ktory co ciekawe tyglada tak: brak artefaktow na screenie krzaki na monitorze o co loto? Prawdopodobnie uszkodzone pamieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michuuu2 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 czemu tak wnioskujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 czemu tak wnioskujesz? Wnioskuje wlasnie po artefaktach w idlu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...