faro666 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Nie wiem za bardzo co do mojej sytuacji bardziej pasuje. Posiadam internet z kablówki (w jednym mieszkaniu 2 megabity w drugim 6 megabitów), router lub AP będzie używany do udostępnienia internetu stacjonarnemu komputerowi po kablu oraz bezprzewodowo do laptopa. Zależy mi na tym żeby był mały (będzie przenoszony z jednego mieszkania do drugiego co jakiś czas) Jedno mieszkanie to kawalerka (więc zasięg nie jest istotny) drugie ma 40m2. Jaki sprzęt najtańszy i najlepszy byście polecili?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 AP nic ci nie da ( nim trzeba zarzadać np przez router ) Jako router i bez zadnych wodorysków to zwykły DI-524 lub jakis TP-link... Planet-a lepiej unikaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...