krusher Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 witam, mam pytanko, czy ktos z Was posiada zestaw WC zakupiony ze stronki www.bloki.republika.pl ? Jesli tak to prosze o opinie. A moze ktos kto sie na tym zna moglby mi powiedziec co sadzi o nastepujacym zestawie: [p.s. info na temat blokow + ew zdjecia mozna znalezc na w/wym stronie, sorry za uppercase ale wklejalem prosto z www i nie chcialo mi sie zmieniac] *.. BLOK WODNY GK 2/20/N [miedz] - WYMIARY : 50 x 50 x 20 mm. - LICZBA KANALIKÓW : 20 (o 4.2 mm.) - KOLANKA LUTOWANE NAPRZEMIAN (o 12.0 mm.) *.. BLOK WODNY NA GPU GK 3/4/R [miedz] - WYMIARY : 40 x 40 x 15 mm. - LICZBA KANALIKÓW : 4 (o 7.0 mm.) - RURKI LUTOWANE RÓWNOLEGLE (o 12.0 mm.) *.. UCHWYT Z MIEDZI MOCUJACY BLOK GPU *.. POMPKA 600l/h - aquael *.. 2,5 M WĘŻA *.. ZACISKI NA WĽŻ (5SZT.) *.. POJEMNIK 5L *.. UCHWYT NA SOCKET A CENA 169zl ! Zamierzam do tego jeszcze dolozyc nagrzewnice z poljeta (polonez :P. Domyslam sie ze nie jest to maszyna chlodzaca na miare profesjonalnych zestawow, ale zaznaczam ze nie chodzi mi o extremalne podkrecanie, a raczej o lekki OC, stabilnosc i przede wszystkim cisze. Stad moje pytanie czy "okiem eksperta" wyglada to w miare porzadnie ? Czy lepiej sie w to nie pakowac ? Wszelkie sugestie mile widziane, z gory dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 no wlasnie ja tez chcialby sie przylaczyc do tematu bo tez zbieram na WC i wpadl mi w ok zestaw ale ten najdrorzszy za 185 i 175 roznia sie tym ze jeden blok ma gore z pleksi a drugi z miedzi .Wiec prawie niczym a ten co ma miedz na gorze jest tanszy o 10 pln . Blok WYMIARY : 50 x 50 x 15 mm. POKRYWKA ZRROBIONA Z MIEDZI MOCOWANIE DO PLYTY SOCKET A RURKI LUTOWANE RÓWNOLEGLE (ø 12.0 mm.) Blok GPU WYMIARY : 40 x 40 x 15 mm. LICZBA KANALIKÓW : 4 (ø 7.0 mm.) RURKI LUTOWANE RÓWNOLEGLE (ø 12.0 mm.) No i reszta taka sama jak u kolegi krusher'a No wlasciewie tylko blok CPU mamy inne tylko ten twoj jest wiercony a moj frezerowany ale twoj ma 20 mn a moj 15 mn .Wiec ktory lepszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 A mi przydał by sie blok na HDD, NB, GPU... :) Co polecacie?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 kurde czy nikt nic nie wie na temat tego zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 ja mam jakis taki blok podobny to tych z republiki i nawet jest niezly, a kosztowal 28zeta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Tylko to , ze 3eba sobie kolowac chlodnice ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...