jacepaw Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Mam problem z czytnikiem dvd. Przez cały czas po uruchomieniu systemu co jakieś 20 sekund czytnik dvd mi się "odzywa" tak jakby jakiś program lub usługa chciał skorzystać z płyty w czytniku. Jest to strasznie stresujące, nie dość że czytnik "meli i hałasuje" to występują w tych momentach oczywiście małe zacięcia i spowolnienia kompa. zauważyłem także, że po uruchomieniu systemu, menedzer urządzeń pokazuje mi czytnik w systemie, tak samo np. everest a po jakimś czasie czytnik "znika" z systemu. Po ponownym uruchomieniu systemu znów sie pojawia. Czytnik niby sprawny, bo nagrywa poprawnie bez błędów płyty i tak samo bez błędów je odczytuje. Najlepszy "myk" , jeśli trzymam w czytniku cały czas płytę czy to pusta czy nagraną jest wszystko ok, no ale to dla mnie żadne rozwiązanie. Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez jacepaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 http://forum.purepc.pl/Microsoft-Windows-f...ta-t145311.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacepaw Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Dzięki za radę ... 209 stron, mimo wszystko przeglądałem ten wątek. Moze nie na tyle dokładnie aby znaleźć rozwiązanie mojego problemu bo go tam nie znalazłem niestety. Oczekiwałem bardziej konstruktywnej odpowiedzi / porady ... mimo wszystko dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...