thestig18 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) Witam tak jak w temacie mam pytanie co oznaczaja te dzwieki biosu ami bios pozdro Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez thestig18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiss Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 uszkodzona pamiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thestig18 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 (edytowane) jak wywaliłem pamiec to mi piszczał cały czas z przerwami pamieci sa raczej dobre. niemam podłaczonej karty graficzej jutro u kompla podłacze ale czy to nie jest dzwiek o bledzie cpu ?? Edytowane 30 Kwietnia 2009 przez thestig18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RatManek Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 bez pamieci komp nie wstanie. Dlugie piszczenie to oznaka braku pamieci. Wez od kumpla inne pamieci i zobacz czy bedzie dzialac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thestig18 Opublikowano 2 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Włorzyłe mkarte i komp smiga pieknie bo był w naprawie przedtem ja kwkładałem karte to sie nic niewyswietlalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...