MarkPL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Neo+==>AP- Di614+ plus router (i tutaj dwa komputery jeden kablem drugi przez karte bezp. DLink520 ) ====>> AP-900+(jako client AP) i switch i tutaj dwa komputery przez kabel sieciowy Beda się wszystkie komputery "widziały" w sieci i beda mialy dostep do internetu ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 narysuj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 tak jak "prawie "narysowałem" :) Jeszcze raz opisze : Neo+ - AP DLink 614+ to jest rozdzielone na jeden komputer( kablem ) i droga radiową idzie sygnał do: jeden komputer z kartą sieciową bezprzewodową DLink 520 i do pozostałych komputerów drogą radiową do AP DLink 900+ ( pracującego jako client ) i z niego przez switcha do dwóch pozostałych komputerów ( juz kablami) To jak, bedzię ok. ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Powinno zadziałać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPL Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Wiesz, najwiekszą niewiadomą dla mnie jest to czy te dwa komputery bedą widoczne ( a dokładniej jeden z nich ) czy DLink 614+ przydzieli im dwa IP - jednemu napewno , ale czy drugiemu też...?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2003 Nie bawiłem się takim sprzętem więc nie wiem jak on chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...