Skocz do zawartości
andr_w

Laptop Do 1600zł Jako Prezent Na Komunię

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam laptopa dla siostry który ma dostać na komunię. Przeznaczenie to gierki typu SIMSy, gazetówki, trochę lepsze gierki, Internet i ogólnie aby dobrze śmigał a nie jak się kilka zdarzeń zleci to myśli i myśli :) Co polecacie.. ? Jakie parametry bądź konkretne przykłady? Laptop musi być nowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do Simsów na pewno się znajdzie ;) Coś takiego powinno być ok http://allegro.pl/item616887349_promo_acer...wys_gratis.html lub http://allegro.pl/item616099063_acer_5230_..._dvd_linux.html

Kacp3r jaja sobie robisz? Piszesz posta który nic nie wnosi do tematu, to nawet żadna opinia nie jest :(

Edytowane przez MichalGG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podepne sie pod temat.

Rownież poszukuje laptopa z tym ze w cenie do 2000-2200zl.

Wymagania: nowy, najlepiej dwurdzeniowiec(c2d) - ram min 1 gb dysk obojetne nawet 40 gb wystarczy, grafika nie mam pojecia(nie wiem jaka graika w lapkach jest dobra), ale wolalbym cos przynajmneij na srednim poziomie. Lapek do wszystkiego glownie internet czasem jaka gra typu championship manager czy CS. Cos co by nie umarlo po wlaczeniu winampa przegladarki, file managera. Milo by bylo jakby trzymal ze 2-3 godziny na baterii i byl w miare cichy, bardzo mile widziana wbudowana kamera

Wymagania mam moze spore ale chyba cos w tej cenie sie znajdzie. Licze na wasza pomoc - prosilbym o sprawdzone opinie i jakies linki.

Dziekuje za uwage :)

Edytowane przez Schranzer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co mi z porownywarki jak nie wiem czy dane komponenty jak np karta grafiki sa dobra czy nie. Jezeli mialbym czas sam bym doszedl czy tak jest czy nie. Dlatego zapytalem tutaj. Ale i tak dzieki za linki.

edit: Granica cenowa zwiekszyla sie do 2000-2200

Edytowane przez Schranzer

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi