Szkaradnik Opublikowano 27 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2014 (edytowane) Nie dające się wyłączyć jakieś dziwne lampy faktycznie są niezrozumiałe. Tak jak wyważanie okna od środka o czym wspomniałem wyżej. No i moje ulubione - pokruszone szkło przed kuframi i w drzwiach. :grin: Ale już więcej nie będę się znęcał nad tą grą. :f Edytowane 27 Marca 2014 przez Szkaradnik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Nie no gra na ogół nie najgorsza i dosyć ciekawa. Jakoś postawiłem sobie za punkt, że przejdę ją do końca. Ale nie mogę powiedzieć, że zasiadam do niej jakoś mega chętnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Ja mimo narzekań przelazłem dosyć szybko, nawet mnie wciągnęło ostro od połowy także ogólnie na plus. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...