Gru Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Jak w temacie. Spodobała mi się funkcjonalność Firefox-a i innych przeglądarek w których kliknięcie na linku przy pomoc kółka otwiera stronę od razu w nowej zakładce. Było by to bardzo przydatne w explorerze. A nie mogę nigdzie znaleźć programu dającego taką funkcjonalność. A może znacie taki program lub jakąś sztuczkę w rejestrze widny xp/vista. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bender83 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Kup sobie myszkę z przyciskiem "dwukliku" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Kup sobie myszkę z przyciskiem "dwukliku" ;) Mysle ze tu bardziej chodzi o to aby kliknieciem otwieralo sie nowe okno z zawartoscia ow folderu, a nie wchodzilo do niego ... Myszka z dwuklikiem nie pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Opcja z otwieraniem każdego folderu w nowym oknie też odpada... 500gb dysków ładnie posegregowane wszystko ale wymaga to rozbudowanej struktury katalogowej. I czasem dokopanie się do czegoś to kilka poziomów. wiec to odpada... nikt nie zna rozwiązania...? P.S. Jeśli chodzi o myszkę to mam a4tech k740 z 6 przyciskami, 1 rolką, ABS'em, GPS'em, DPI 2000, pierze sprząta i gotuje. Tylko nie otwiera katalogów w nowym oknie... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Dzieki wielkie dla autora, wlasnie dowiedzialem ze w FF mozna kolkiem otwierac okno w nowej zakladce, a ja zawsze ctrl naciskałem +LPM :damage_wall: :damage_wall: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...